perjantai 13. syyskuuta 2013

30-luvun puulaatikko



Dyykkasin vanhan puisen laatikon taloyhtiön roskalavalta muutamia vuosia sitten. Leimoista päätellen siinä on lähetetty omenoita Argentiinasta 30-luvulla. Olin aluksi vähän skeptinen ja mietin, että leimoja nyt voi painaa mihin tahansa laatikkoon (kuulostaisi oikeastaan ihan H&M Homen toimilta), mutta löydettyäni laatikon sisältä sanomalehtiä vuodelta -38 tajusin, että nyt voi olla käsissä ihan original kamaa.

Avaruuslentäjän käsikirja ja muita unohtumattomia klassikoita.





Laatikko on kätevästi sängyn lähellä (mikäpä yksiössä toisaalta ei..), joten sen päälle voi heittää yön ajaksi kaiken ylimääräisen sälän sängyn päältä.


Samaisen dyykkauspäivän iltana oli muuten tuparimme. Löydöstäni innostuneina lähdimme porukalla dyykkaamaan kesken bileiden, tottakai. Ystäväni, kutsutaan häntä vaikka neiti Tuhnuriksi, teki mielestään aivan ässän löydön: punaisen perässä vedettävän muovinorsun. Me muut emme oikein tajunneet, mutta hän oli ihan liekeissä. Norsu teki nousun roskalavalta kaupungin sykkeeseen - siellä se rullaili ystäväni perässä pitkin kaupungin katuja. Seuraavana aamuna neiti Tuhnuri heräsi ja mietti mikä toi norsu on meidän parvekkeella.

Ihanaa viikonloppua, huomenna taitaa kutsua Design Market.


2 kommenttia:

  1. Hieno laatikko ja hyvät kuvat! Ehkä törmätään markkinoilla huomenna :)

    Illan jatkoja, Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytiin Ellun kanssa jo tänään, järjetön tungos oli. Huomasin muiden postauksista missanneeni ainaki Finnish Design Shopin ständin, joten ehkä joutuu palaamaan hulinoihin vielä huomenna :D Hauskaa markkinapäivää, kiinnitä piikit kyynerpäihin ;)

      Poista