lauantai 7. syyskuuta 2013

Pauli-serkun pallot

Sain La Case De Cousin Paulin valosarjan synttärilahjaksi ystäviltäni jokin aika sitten. En aluksi oikein keksinyt palloille mitään käyttöä, sillä valaisimen alkuperäiseen kokoonpanoon kuului valkoisten lisäksi myös keltaisia ja beigejä palloja, joiden valo oli makuuni turhan lämmin. Avauduinkin asiasta miespuoleiselle kaverille kertomalla, että sain pallot lahjaksi kavereiltani, ja etteivät ne sitten olleetkaan ihan niin kivat. Hän kurtisti kulmiaan ymmärtäväisesti ja kysyi: "Niin ne kaverit?"


Kamut ovat edelleen parhaat mahdolliset, ja pallojenkin kanssa olen päässyt sopuun. Törmäsin nimittäin Pariisin matkallamme putiikkiin, josta pystyi ostamaan irtopalloja kaikissa sateenkaaren väreissä. Mukaani päätyi tietysti kasa vitivalkoisia palloja, värirajoitteinen kun olen. 


"Juu nämä varmaanki riittää", tuumailin kaupassa, mutta kotona askarrellessani palloja paikalleen pussin pohja ilmestyi siinä vaiheessa, kun 4 kellertävää palloa odotti vielä pääsyä vaihtoon. Lisätäydennystä löysin tänä kesänä Barcelonasta ja pallojen rivistö saavutti vihdoin yhtenäisyyden. Kellä muulla on näin kosmopoliitti valaisin?


Pallot seikkailevat kodissamme milloin missäkin. Useimmiten ne roikkuvat vaan rennosti verhon päällä. H&M Homen pitsiverhot ovat muuten täysin ohikulkumatkalla - lähdin ostamaan kangaskaupasta aiemmin bongaamaani valkoista ryppypuuvillaa, mutta se olikin ehtinyt poistua valikoimasta. Pää pettymyksestä sumentuneena hoipertelin hennesille, josta nappasin mukaan ensimmäiset siedettävän näköiset verhot. Ei kuulu sisustusfilosofiaani ollenkaan, mutta vanha verho vaan kävi tylsistyttämään liian rankasti.

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua, 



2 kommenttia:

  1. Ihana sivu ja teillä sopivasti vaaleata,uutta "tyyliä" ja vähän pitsiä :) jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, kohta on vielä enemmän vaaleeta kun saat lattian haettua :) Jee jee en malta odottaa!

      Poista