maanantai 30. syyskuuta 2013

Matto eteiseen

Hei arvaa mikä ongelma on tän eteisen/keittiön/tilan x kanssa -tyyliset avaukset eivät taloudessamme varsinaisesti johda hedelmällisiin keskusteluihin. Siispä useimmiten pidän suuni säpissä ja julkistan suunnitelmani vasta kun vastalauseiden esittäminen on liian myöhäistä.

Tällä kertaa jäin kuitenkin kiinni kuin ankka mittanauha kädessä pyörimässä eteisessä. Mies sai heti juonen päästä kiinni ja muistutti, että viimeksi kun eteisessämme oli matto, oli minun päästävä siitä eroon. Oh well.. Jotenkin näin syksyn tullen sitä vaan taas kaipaa enemmän tekstiilejä ympärilleen.

Kuvat Hemtex ja ROOM21.

Nämä kolme valikoitui pikaisen surffailun jälkeen suosikeiksi. Hemtexin Suede-matto olisi just passelin pituinen tuohon pelkälle eteisalueelle. House Doctorin Block ja Hemtexin Lenny taasen yltäisivät pidemmälle ikään kuin yhdistämään eteisen ja tuollaisen epämääräisen tilan, joka jää keittiön ja eteisen välimaastoon. Kutsutaan sitä vaikka hienosti yksiömme aulaksi :D



Tilassa on jo aika paljon meneillään tuon tauluseinän takia, joten tekeeköhän printtimatto siitä liiankin levottoman? Simppeli mustavalkoraidallinen matto olisi tietysti turvallinen, mutta vähän tylsä valinta. Mitähän mun pitäis tehdä? Vai olla tekemättä mitään?

Kivaa alkanutta viikkoa,


 

9 kommenttia:

  1. Eteinen on omana tilanaan, eikä riitele mielestäni tauluseinän tai muiden "tapahtumien" kanssa. Hyvä ja neutraali vaihtoehto tuo Suede. Mitä jos heittäydyt villiksi tämän väriläiskän muodossa http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/puuvillamatot/-circus-puuvillamatto-1244300, mistä tulee etäisesti mieleen Hayn Pinocchio :) Ei ainakaan hinnalla pilattu ja jos kyllästyy, voi heittää vaikka kylppäriin tai kaapin pohjalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toihan vois olla fantsu, vähän väriä tähän harmauteen.. :) kiitti sjallis!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. kiitos rakas mielipiteestäsi, sitä ei rekisteröity :D

      Poista
    2. hehe, ajattelinkin, että olipas aika tyly kommentti. Ei perusteluita eikä mitään :D

      Poista
  3. Mä en muista yhtään, että sulla olis tossa joskus ollu matto! Mulla on yks mattoihastus, joka ikävä kyllä maksaa myös maltaita. https://stockmann.com/p/fi/Hay-Dot-matta/607777/158711?itemId=607778# Aijai! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaahhhh ihana, ihan meijän molempien näkönen! on kyllä hintaa edelleen kantisedun jälkeenkin.. meillähän oli täällä semmonen susiruma harmaa "kuramatto" joka levittäyty melkein koko eteiseen :D oot kyllä monesti astellu sen päällä, mut ilmeisesti se maastoutu hyvin muuhun lattiaan..

      Poista
  4. Taisin jäädä koukkuun jo tähän sun blogiin. Tykkään sisustustyylistäsi kovasti paljon (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheh, voi kiitos! pientä radiohiljaisuutta ollut ilmassa, mutta eiköhän tässä kohta palailla linjoille :)

      Poista